Vos-Dahmen von Buchholz, Tonny - VAN RENDIERJAGER TOT ROOFRIDDE

Schrijver:
Titel: VAN RENDIERJAGER TOT ROOFRIDDER - AVONTUURLIJKE VERHALEN GEBASEERD OP BEROEMDE ARCHEOLOGISCHE VONDSTEN
ISBN: 9789026113581
Taal: Nederlands
Uitgever: De Fontein, Baarn
Bijzonderheden: 1997, paperback, 204 pagina's, geïllustreerd, formaat 13x21 cm
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Vanuit een zeer gedegen studie van historische documentatie, gesprekken met deskundigen, interesse voor en kennis van archeologie heeft Tonny Vos feitelijke historische vondsten in een vertellend kader geplaatst. Voorwerpen die in recente tijden gevonden zijn, vormen de basis voor de verhalen. De schrijfster stelt zich voor hoe een voorwerp gebruikt werd, en wat de oorzaak geweest kan zijn dat het juist op die bepaalde plaats eeuwen later werd teruggevonden.
Bundel van 15 avonturenverhalen die gebaseerd zijn op bekend geworden archeologische vondsten in Nederland. De schrijfster heeft om elke vondst een verhaal heen gebouwd, hoe het geweest zou kunnen zijn. Na ieder verhaal wordt aangegeven wanneer en waar het betreffende voorwerp is gevonden, uit welke tijd het stamt en in welk museum het te bezichtigen is. De bundel beslaat de prehistorie vanaf ± 9000 voor Chr. tot het einde van de Middeleeuwen ± 1600 na Chr. De verhalen zijn boeiend geschreven, getuigen van een groot inlevingsvermogen en van een goed historisch inzicht. Achterin het boek is een literatuurlijst opgenomen. Met een aantal minutieus getekende afbeeldingen van de voorwerpen die zijn opgegraven. In 1985 bekroond met een Zilveren Griffel.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vos-Dahmen von Buchholz, Tonny - VAN RENDIERJAGER TOT ROOFRIDDER - AVONTUURLIJKE VERHALEN GEBASEERD OP BEROEMDE ARCHEOLOGISCHE VONDSTEN Vos-Dahmen von Buchholz, Tonny - VAN RENDIERJAGER TOT ROOFRIDDER - AVONTUURLIJKE VERHALEN GEBASEERD OP BEROEMDE ARCHEOLOGISCHE VONDSTEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.