Kamphuis, J.P. de Vries en A.J. Verbrugh. J. / onder redactie van T.J.

Schrijver:
Titel: De waarde van het Woord / een historische lijn in 150 jaar Christelijke Journalistiek
ISBN: 9060151577
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vuurbaak Groningen. 1e druk 1974. ISBN 90-6015 -157-7. Boek is in uitstekende staat.
Bijzonderheden: Gebonden. Met stofomslag. Afmeting 225x155x23, Goudgekleurde opdruk op rug. 215 pagina's. Opgedragen aan de heer P. Jongeling bij zijn afscheid als hoofdredacteur van het Ned. Dagblad op 1 april 1974
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Boek is zelfs in uitstekende "nieuw"staat.

2037

AlmBoek uit Almelo

Logo AlmBoek

Met ingang van 1-11-2017 geven wij een korting van 10% bij meerdere bestellingen met een gezamenlijk bedrag van € 25,00 en meer in 1 koop. Al onze boeken zijn in goede tot zeer goede staat vaak zelfs in uitstekende (nieuw)staat tenzij anders is aangegeven. Prijs is exclusief portokosten PostNL. Er worden geen overige verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kamphuis, J.P. de Vries en A.J. Verbrugh. J. / onder redactie van T.J. Kerpel - De waarde van het Woord / een historische lijn in 150 jaar Christelijke Journalistiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AlmBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met AlmBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en AlmBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AlmBoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • AlmBoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.