Hoffman, E - Oefenboek voor paranormale vermogens ( zoals hypn

Schrijver:
Titel: Oefenboek voor paranormale vermogens ( zoals hypnose ,telepathie, psychokinese, wichelroede , pendelen, mediums, , e.d.)
Uitgever: Schors, 1985
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 178 pag., ISBN 9789063781040
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Er zijn in de loop der jaren ontelbare boeken geschreven over de rechtvaardiging van paranormale vermogens. Psychologie en psychoanalyse hebben echter onomstotelijk aangetoond dat achter de rede en objectieve feiten een niet te loochenen terrein ligt van louter irrationeel gebeuren van waaruit ons dagelijks gedrag wordt geregeerd. Met dit inzicht is men tot de erkenning moeten komen, dat er behalve veranderende bewustzijnstoestanden als buitenlichamelijke ervaringen, droomwereld, extase en trance, ook vermogens bestaan als bijvoorbeeld contemplatie, helderzien en meditatie, en dat door de voorkennis en het inzicht die deze en andere paranormale gegevens verschaffen, een bewustzijnswereld kan worden betreden die het verstand ons onthoudt.

In haar 'OEFENBOEK VOOR PARANORMALE VERMOGENS' legt de Amerikaanse Enid Hoffman uit, hoe wij geheel nieuwe communicatiekanalen kunnen openen en hoe wij zo, buiten ons verstand en zijn projecties om, kunnen waarnemen waar zich werkelijk in het innerlijk van de mens afspeelt. De door haar aangeraden oefeningen, gebaseerd op een dertigjarige ervaring, zijn eenvoudig en effectief en laten ons zien dat automatisch schrijven, herinneringen aan vorige levens, magnetisme, pendelen, psychometrie, telepathie e.d. niet alleen even natuurlijk zijn als lopen en spreken, maar even gemakkelijk te leren. Kortom, Hoffman's 'OEFENBOEK VOOR PARANORMALE VERMOGENS' is een overtuigend bewijs van de waarheid dat wij dimensies van begrip en geluk onbenut laten door onze paranormale gaven niet te gebruiken.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoffman, E - Oefenboek  voor paranormale vermogens ( zoals hypnose ,telepathie, psychokinese, wichelroede , pendelen, mediums, , e.d.)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.