Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Graaf, Corrie van der - Nooit bevrijd ( kwam tot stand voor 4/

Schrijver:
Titel: Nooit bevrijd ( kwam tot stand voor 4/5 meiviering, gedichten over mensen die in de Tweede Wereldoorlog door Duitsers of Jappannners zijn vervolgd)
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Het Drentse Boek, 1985
Bijzonderheden: Zeer nette gedichtenbudel met omslag, 20x14 cm. ,40 pag.
Prijs: € 1,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nooit bevrijd;
Gedichten n.a.v. van gesprekken met mensen die in de laatste wereldoorlog door Duitsers of Japanners zijn vervolgd. Ze gaan niet over de oorlog, maar over nu. *



Samenvatting: Gedichten over de Tweede Wereldoorlog.

Recensie:
Ook de Stichting Het Drentse Boek is niet ontkomen aan de oorlogsboekenrage. In de poëzie-reeks "Horizontaal" van de stichting is dit de twaalfde bundel, die echter niet streekgebonden is zoals eerdere afleveringen in de reeks. De dichter probeert haar werkervaringen en -indrukken weer te geven van gesprekken met mensen die in de Tweede Wereldoorlog zijn vervolgd. De gedichten geven duidelijk de belevingswereld van deze mensen in het heden weer. In tegenstelling tot de meeste publikaties op dit gebied wordt kort en bondig uit de doeken gedaan wat voor gevolgen deze negatieve oorlogservaringen kunnen hebben op het funktioneren in de maatschappij. "Nooit bevrijd" is een héél klein "Lichtpuntje" in de oeverloze golf van oorlogsgeschriften.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaf, Corrie van der - Nooit  bevrijd ( kwam tot stand voor 4/5 meiviering, gedichten over mensen die in de Tweede Wereldoorlog door Duitsers of Jappannners zijn vervolgd)