Watson, John - De Stalin, ( thriller en oorlogsroman welke zig

Schrijver:
Titel: De Stalin, ( thriller en oorlogsroman welke zig afspeel rond de kaping van het grootste oorlogsschip allertijden)
Uitgever: Bruna, 1999
Bijzonderheden: Zeer nette grote paperback, , 23,5x15,5 cm., 368 pag.,ISBN 9789022984437
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alle productspecificaties


Samenvatting
Moskou, 1938. In het Kremlin verleent Jozef Stalin toestemming tot de bouw van het grootste oorlogsschip aller tijden: het schip wordt Stalin, 'Man van Staal', gedoopt.

Vladivostok, 1997. In het diepste geheim zoeken drie mannen, twee Amerikanen en een Engelsman, contact met Yakov Zof, de belangrijkste man van de Russische marine. Ze benaderen hem met een verbijsterend verzoek: help ons de Stalin, die al meer dan vijftig jaar in de haven ligt te roesten, weer zeewaardig te maken. En Zof stemt toe, niet vanwege het geld, maar vanwege zijn mannen: zij hebben al te veel vernederingen moeten ondergaan onder het juk van het failliete Russische regime.

Kort daarna zet de Stalin koers naar het Caribisch gebied. Geen van de Russen weet evenwel wat de ware intentie van de vreemdelingen is, noch dat zij hen op een missie meevoeren die vele malen riskanter en explosiever is dan zij denken. Een missie waarin de ouderwetse gestaalde kracht van de Stalin zich zal moeten meten met supermoderne geavanceerde technologie. Een missie die uitmondt in de laatste slag van de 'dinosaurussen' van de zee en waarmee uiteindelijk een tijdperk ten onder gaat...

De Stalin is een fascinerende maritieme thriller waarmee John
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watson, John - De  Stalin, ( thriller en oorlogsroman welke zig afspeel rond de kaping van het grootste oorlogsschip allertijden)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.