Koman, Victor - Millennium Onkruid, naar een idee van Chris Ca

Schrijver:
Titel: Millennium Onkruid, naar een idee van Chris Carter (maker van de x-files)
Uitgever: Luitingh-Sijthoff, 1999
Bijzonderheden: Nette paperback, 20x12,5 cm., 159 pag., ISBN 9789024514373
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Een mysterieuze stalker bedreigt jongetjes in een chique buurt. Als het eerste slachtoffer wordt gevonden, dood en afschuwelijk verminkt, wordt de hulp ingeroepen van Frank Black, ex-FBI-agent.

Frank en de geheimzinnige Millenniumgroep ontdekken dat zich in de 'veilige' gemeenschap een krankzinnige schuilhoudt, die zal blijven moorden tot zijn duistere motieven worden blootgelegd...

Millennium, de spectaculaire tv-serie van Chris Carter, de maker van The X-Files, is bekroond met de 'Peoples Choice Award for Best New Drama'
Recensie(s)
Wat het millenium anders dan als verkoopstuntnaam te maken heeft met een reeks eendimensionale thrillers is al een raadsel op zich. In dit letterlijk en figuurlijk opgeblazen filmscript is het misschien de moralistische, doemdenkerige boodschap over de onveiligheid van de samenleving. Het verhaal is simpel: zestienjarige jongen wordt ontvoerd uit zwaar door burgerwacht bewaakte buurt in de staat Washington. De ouders krijgen er het gruwelijk verminkte lijk van een andere vermiste tiener voor terug. Via allerlei aanwijzingen, begrepen door ex-FBI-agent Frank Black die zich kan verplaatsen in de horror met veel bloed en rottend vlees van de dader, wordt nog net op tijd de respectabele, maar krankzinnige medeburger gegrepen. De stijl is vlot en een wisseling van verleden tijd naar tegenwoordige tijd - echte actie is in de tegenwoordige tijd - verhoogt de spanning, maar ook de gruwelijkheid van het geheel. Voor de liefhebbers van King een 'sappig' tussendoortje.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koman, Victor - Millennium  Onkruid, naar een idee van Chris Carter (maker van de x-files)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.