Lim, Catherine - Het gezicht van de godin, historische roman v

Schrijver:
Titel: Het gezicht van de godin, historische roman van een chinese familie
Uitgever: BZZToH, 1997
Bijzonderheden: Nette paperback, 22x14 cm., 320 pag.
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Singapore, begin jaren vijftig. Een klein meisje wordt als lijfeigene verkocht aan het rijke en machtige Huis van Wee, en raakt onafscheidelijk bevriend met de jonge, erfgenaam. Hun idyllische jeugdliefde verandert echter in een nachtmerrie van verboden hartstochten wanneer de mooie en trotse Han zich verzet tegen de tradities van het Huis - waar patriarchen en matriarchen onverbiddelijk heersen en de goden lachend toekijken hoe het menselijk drama zich ontvouwt. Het gezicht van de Bodin is een meeslepende Chinese kroniek over de kracht van de liefde van een jonge vrouw.

'Een zeer boeiend boek waarin Catherine Lim Han eerst als jong meisje en later als rijpe vrouw op schitterende wijze portretteert.' onze Tijd
'Een meeslepend verhaal.' De Wereld Morgen
'Een ontroerend verhaal over gedoemde liefde. Als u Wilde zwanen mooi vond, zult u dit prachtig vinden. Company Magazine
Catherine Lim groeide op in Maleisië, maar woont in Singapore. Het gezicht van de Bodin stond maandenlang in de Amerikaanse bestsellerlijsten en verscheen in vele landen in vertaling.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lim, Catherine - Het  gezicht van de godin, historische roman van een chinese familie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.