Dethlefsen, Thorwald / Dahlke, Rüdiger - De zin van het ziekz

Schrijver:
Titel: De zin van het ziekzijn
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, 1991, signalen en betekenis van ziekten
Bijzonderheden: Nette paperback, 21x13,5 cm., 333 pag., isbn 9020249983 / 9789020249989
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- rijk der psyche. Ziekte-uitingen zijn beelden die we moeten verklaren en waarvan we de betekenis onder ogen moeten zien. Deze herdruk van dit boek bewijst zijn populariteit in alternatieve kringen. De vraag echter die opkomt na het lezen ervan, is: heb je er praktisch ook wat aan? Men is geneigd te antwoorden: nee, uitgezonderd de elementen van hoop en troost die zeer vele mensen zeker zullen ontlenen aan de stelling dat waar ziekten vaak psychisch van oorsprong zijn er altijd een oplossing voor de kwalen moet bestaan. Los van het feit dat Dethlefsens uitgangspunt wetenschappelijk onverdedigbaar is, vanaf griep t/m prostaatkanker bijv., lijkt zijn uitgangspunt evenmin verdedigbaar omdat ook psychische conflicten, resp. stoornissen lang niet altijd voor oplossing in aanmerking komen. Toch is het evident dat een grote groep mensen baat heeft bij de idee dat ze zelf aan de genezing van hun ziekten kunnen werken- wat ook dikwijls zo is - en voor deze groep lijkt dit boek ideaal. Een sympathieke 'zoethouder' met - zeer belangrijk - een hoog troostgehalte. Overzichtelijk ingedeeld, goed leesbaar. Met trefwoordenlijst van lichaamsdelen en een alfabetisch register.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dethlefsen, Thorwald / Dahlke, Rüdiger - De  zin van het ziekzijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.