Meijer Marianne / Huijsen, Leo - De homeopathische vrouwengids

Schrijver:
Titel: De homeopathische vrouwengids, voor een natuurlijke gezondheid( er wordt aandacht besteed aan het licamelijke en psychologie, voeding, sexualiteit, anticonceptie, zwangerschap, borstvoeding, bevalling, natuurlijke schoonheid en de menopauze)
Uitgever: Homeovisie, 1991
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 22x12,5 cm. ,231 pag., ISBN9789071669408
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze gids behandelt helder en overzichtelijk alle facetten van een gezond leven toegespitst op de vrouw. Daarbij worden niet alleen lichamelijke maar ook psychische factoren aan de orde gesteld, bijvoorbeeld bij de bespreking van de pubertijd en de menopauze.De auteurs geven informatie over het vrouwelijk lichaam en haar werking, de ontwikkeling van baby tot bejaarde. Bij de informatie over specifieke vrouwenklachten zoals menstruatieijn, overgangsklachten, gynaecologische problemen enzovoort, worden war mogelijk homeopathische adviezen gegegeven. Ook bij zwangerschap, bevalling en borstvoeding komt de homeopathie uitvoerig aan de orde. Waar nodig wordt steeds naar de arts / deskundige verwezen.Dit boek besteedt verder aandacht aan sportief bezig zijn, natuurlijke schoonheidsverzorging, voeding, seksualiteit en anti-conceptie. Een naslagwerk vol betrouwbare informatie en praktische zelfzorgadviezen. Voor elke vrouw die gezond en vol energie wil leven.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijer Marianne / Huijsen, Leo - De  homeopathische vrouwengids, voor een natuurlijke gezondheid( er wordt aandacht besteed aan  het licamelijke en psychologie, voeding, sexualiteit, anticonceptie, zwangerschap, borstvoeding, bevalling, natuurlijke schoonheid en de menopauze)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.