Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Marianne Meijer / Huijsen, Leo - De homeopathische vrouwengid

Schrijver:
Titel: De homeopathische vrouwengids, voor een natuurlijke gezondheid( er wordt aandacht besteed aan het licamelijke en psychologie, voeding, sexualiteit, anticonceptie, zwangerschap, borstvoeding, bevalling, natuurlijke schoonheid en de menopauze)
ISBN: 9789071669408
Uitgever: Homeovisie, 1991
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 22x12,5 cm. ,231 pag.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze gids behandelt helder en overzichtelijk alle facetten van een gezond leven toegespitst op de vrouw. Daarbij worden niet alleen lichamelijke maar ook psychische factoren aan de orde gesteld, bijvoorbeeld bij de bespreking van de pubertijd en de menopauze.De auteurs geven informatie over het vrouwelijk lichaam en haar werking, de ontwikkeling van baby tot bejaarde. Bij de informatie over specifieke vrouwenklachten zoals menstruatieijn, overgangsklachten, gynaecologische problemen enzovoort, worden war mogelijk homeopathische adviezen gegegeven. Ook bij zwangerschap, bevalling en borstvoeding komt de homeopathie uitvoerig aan de orde. Waar nodig wordt steeds naar de arts / deskundige verwezen.Dit boek besteedt verder aandacht aan sportief bezig zijn, natuurlijke schoonheidsverzorging, voeding, seksualiteit en anti-conceptie. Een naslagwerk vol betrouwbare informatie en praktische zelfzorgadviezen. Voor elke vrouw die gezond en vol energie wil leven.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marianne Meijer  / Huijsen, Leo - De  homeopathische vrouwengids, voor een natuurlijke gezondheid( er wordt aandacht besteed aan  het licamelijke en psychologie, voeding, sexualiteit, anticonceptie, zwangerschap, borstvoeding, bevalling, natuurlijke schoonheid en de menopauze)