Carr, Allen - Kinderen en en roken, hoe voorkomt U dat kindere

Schrijver:
Titel: Kinderen en en roken, hoe voorkomt U dat kinderen (gaan) roken
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum, 1999
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 164 pag., ISBN 9789022525982
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

In dit nieuwe boek richt Allen Carr, de schrijver van het immens succesvolle Stoppen met roken, zich met zijn doeltreffende methode op ouders en kinderen. Hij laat zien hoe komt dat rokers denken dat hun leven onplezieriger wordt als ze niet meer zouden roken. Als u uw kind kunt helpen door dit soort fabeltjes te ontzenuwen, helpt u hem of haar ook andere vormen van verslaving te vermijden. Dit heldere en toegankelijke boek geeft praktische adviezen over: - hoe u openhartig over het roken kunt praten met uw kinderen;
- hoe u de druk waaronder zij leven kunt leren begrijpen;
- hoe ze kunnen leren inzien dat roken een valstrik is, niet een keuze;
- hoe ze de druk van hun vrienden en de reclame kunnen weerstaan.
Recensie(s)

De auteur is de bedenker van de naar hem genoemde methode om van het roken af te komen. Zijn boek "Stoppen met roken" is in veel talen vertaald en wordt nog steeds herdrukt. Zijn visie is kort en krachtig dat roken geen voordelen heeft, dat het onnodig is en alleen slachtoffers maakt doordat de maatschappij nog steeds het roken aanmoedigt. Roken, zegt hij, ontstaat als puur lichamelijke verslaving, precies zoals alcohol drinken, xtc-pillen of heroïne spuiten. Je wordt onrustig als je geen nicotine krijgt en het prettige gevoel van het opnieuw roken is geen toegevoegde waarde maar eenvoudigweg het opheffen van het ervaren tekort aan nicotine. Dit boek nu is geen handleiding over hoe je kinderen van het roken af moet houden. In negentien korte hoofdstukken legt de auteur uit hoe volgens hem een rookverslaving ontstaat, hoe de roker verslaafd wordt gehouden, wat de gevolgen voor de gezondheid zijn, wat jongeren van roken vinden, wat voor rol ouders en leraren kunnen hebben en welke manieren er zijn om roken aan te pakken. Hij schrijft uit eigen ervaring als kettingroker.
(Biblion recensie, D.C.J. Grabijn)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carr, Allen - Kinderen  en en roken, hoe voorkomt U dat kinderen (gaan) roken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.