Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

James Redfield - De Celestijnse belofte, een spiritueel avontu

Schrijver:
Titel: De Celestijnse belofte, een spiritueel avontuur ( diep in het regenwoud van Peru wordt een oud manuscript ontdekt. Het ontsluit negen unieke en belangrijke inzichten in het leven zelf.)
ISBN: 9789022518106
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, 1997
Bijzonderheden: Nette/ zeer nette paperback, 21,5x14 cm., 240 pag.,
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De o.a. DE CELESTIJNSE BELOFTE beschrijft (De zoektocht naar een manuscript dat diep in het regenwoud van Peru ligt te wachten op ontdekking. Onmiskenbaar bevat het manuscript een schat aan wijsheid, maar er zijn mensen die verspreiding van deze kennis willen tegenhouden. De hoofdpersoon wordt in zijn zoektocht dan ook tegengewerkt door vertegenwoordigers van het gezag, die afbrokkeling van hun macht vrezen wanneer de inzichten uit het geschrift zouden worden ontsluierd. Ondanks het steeds weer dreigende gevaar wordt de tocht voortgezet en geeft het Manuscript zijn uitzonderlijke geheimen één voor een prijs - aan de hoofdpersoon, maar ook aan de lezer. De celestijnse belofte geeft inzicht in de onschatbare waarde van het toeval en in de cruciale veranderingen die de mensheid te wachten staan. Auter James Redfield geeft blijk van groot psychologisch inzicht en verbindt dat op unieke wijze met de eeuwenoude mystieke traditie. Zo ontsluiert de roman DE CELESTIJNSE BELOFTE de ideeën die op dit moment de wereld in verandering brengen. Het is een betoverende avonturenroman waarin de lezer met eeuwenoude wijsheid en spirituele ervaringen op een herkenbare en persoonlijke manier in contact wordt gebracht.
In de vorm van een thriller gepresenteerde theorie over het ontstaan en de bestemming van de mensheid. Een eeuwenoud manuscript, verborgen in het Peruaanse oerwoud, biedt degene die er voor openstaat inzicht in het wezen van de evolutie. Het hele heelal bestaat uit energie. Materie is alleen maar energie die op een bepaald niveau vibreert. Door evolutie is de mens ontstaan, die verder uiteindelijk evolueert tot een 'verhoogd trillingsniveau dat uiteindelijk een hemel opent, die nu al voor ons ligt maar die we nog niet kunnen zien'. Een Amerikaan wordt op het spoor gezet van het Manuscript en begint in Peru een speurtocht naar de waarheid. Interessante - als je het axioma aanneemt - sluitende theorie. De lezer maakt de speurtocht mee. Het niet eenvoudige verhaal vergt wel de nodige energie. Enige spanning wordt gecreeerd doordat overheid en clerus samenspannen om verspreiding van de inzichten te blokkeren.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Redfield - De  Celestijnse belofte, een spiritueel avontuur ( diep in het regenwoud van Peru wordt een oud manuscript ontdekt. Het ontsluit negen unieke en belangrijke inzichten in het leven zelf.)