Purcell, Deidre - Afscheid van Inisheer, enige overlevende van

Schrijver:
Titel: Afscheid van Inisheer, enige overlevende van een vliegtuigramp en een familiegeheim zijn de ingredienten van dit boek
Uitgever: Luiting-Sijthoff, 1992
Bijzonderheden: Zeer net gebonden met stofomslag, 396 pag., ISBN 9789024519576
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
In mei 1953 stort een DC-3 chartervliegtuig, onderweg van Chicago naar Londen, voor de Ierse westkust in zee. Het vliegtuig was gehuurd door een rijke Amerikaanse familie. Alle inzittenden komen om, behalve een kleine baby, een meisje. Het babytje dobbert in een rubberboot en wordt gevonden door een visser uit de besloten gemeenschap van het Ierse eilandje Inisheer. Diezelfde nacht sterft het evenoude dochtertje van de visser en zonder iemand iets te vertellen, krijgt de gevonden baby de plaats van het overleden kind in het gezin. Het meisje is energiek, ontvlucht op ca. 16-jarige leeftijd het bekrompen milieu van het gezin en het eiland en wordt toneelspeelster. Zij houdt kontakt met haar moeder en broer, van wie zij veel houdt. Als toneelspeelster komt zij onwetend in aanraking met haar echte Amerikaanse familie. Zij trouwt met de zoon des huizes, maar blijft op een bepaalde manier verlangen naar haar broer uit Inisheer. Een dramatisch en superromantisch verhaal voor een heel grote lezerskring. Blauwe omslag met foto van een modern meisje
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Purcell, Deidre - Afscheid  van Inisheer, enige overlevende van een vliegtuigramp en een familiegeheim zijn de ingredienten van dit boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.