Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Tiran, Denise - Natuurlijke Remedies bij Kwaaltjes Tijdens de

Schrijver:
Titel: Natuurlijke Remedies bij Kwaaltjes Tijdens de Zwangerschap . ( Misselijkheid en Braken , Hoofdpijn en Vermoeidheid , Spijsverteringsproblemen , Stemmingswisselingen )
ISBN: 9789043810388
Uitgever: Zuidnederlandse uitgeverij , 2004
Bijzonderheden: Nette grote paperback ,215 pag
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving
Waarom zou u last moeten hebben van ochtendmisselijkheid, vermoeidheid of rugpijn als u dit kunt verhelpen met doeltreffende en alternatieve geneeswijzen? U kunt namelijk tijdens uw zwangerschap een heleboel therapieën toepassen die veilig zijn voor zowel u als uw baby. In dit boek geeft verloskundige Denise Tiran een duidelijk overzicht van de mogelijkheden: van acupunctuur tot yoga en van aromatherapie tot homeopathie. Ze legt u op een begrijpelijke manier uit hoe het werkt, vertelt u wat u kunt verwachten tijdens een bezoek aan een professionele hulpverlener en welke voorzorgsmaatregelen u eventueel moet . nemen. Daarnaast vertelt ze u wat u kunt doen als u echt ziek bent tijdens uw zwangerschap of last hebt van bijvoorbeeld suikerziekte of bloedarmoede. Verder besteedt de auteur uitgebreid aandacht aan de therapieën die u kunnen helpen bij de voorbereiding op de bevalling en bij het opvangen van de weeën. Kortom, een onmisbaar boek voor iedere zwangere vrouw.

EEN GREEP UIT DE INHOUD:

Waardevolle raadgevingen over hoe u zelf alternatieve en aanvullende geneeswijzen kunt toepassen
Onderzoeksresultaten van de effectiviteit van behandelingen
Advies over hoe u de geneeswijzen veilig naast conventionele geneeswijzen kunt gebruiken
Tips en raadgevingen over de behandeling van ongemakken na de bevalling
Denise Tiran is een ervaren verloskundige die zich gespecialiseerd heeft in het gebruik van alternatieve geneeswijzen bij de zwangerschap en de bevalling. Ze is de stichter van het forum voor Alternatieve Therapieën bij Zwangerschapszorg in Engeland
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tiran, Denise - Natuurlijke  Remedies bij Kwaaltjes Tijdens de Zwangerschap . ( Misselijkheid en Braken , Hoofdpijn en Vermoeidheid , Spijsverteringsproblemen , Stemmingswisselingen )