Solle, Dorothee - Wie zich niet weert - Gesprekken en toespra

Schrijver:
Titel: Wie zich niet weert - Gesprekken en toespraken
ISBN: 9789025941966
Uitgever: Ten Have, 1981
Bijzonderheden: Nette paperback, 111 pag.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)


Het boek draait om leven en gedachten van de bekende Duitse Theologe Dorothee Solle. Door interviews in de jaren 1977, 1980 en 1981 in De Tijd, Elsevier en voor IKON- en KRO-t.v., en door twee toespraken in 1980 ontstaat een levendig en menselijk beeld van leven en geloof van deze vrouw. Gevoelig gemaakt door de verschrikkelijke gebeurtenissen in en na de Tweede Wereldoorlog en door een pijnlijke echtscheiding, pleit ze voor een geloof, dat strijdt en zich weert. Wie in Gods goede bedoeling met deze wereld gelooft, moet zich tegen de consumptie-maatschappij en de bewapeningswedloop verzetten. Dorothee Solle staat voor een theologische stroming, die zich Theologie van de bevrijding noemt. Een boeiend boekje voor lezers, die open staan voor de actuele vraag, hoe christenen hun geloof kunnen waar maken.

(NBD|Biblion recensie, Ds. Chr. Gabler)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Solle, Dorothee - Wie  zich niet weert - Gesprekken  en toespraken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.