Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Knoope, Marinus - De Creatiespiraal natuurlijke weg van wens n

Schrijver:
Titel: De Creatiespiraal natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid
ISBN: 9789080467712
Uitgever: KIC, 1998
Bijzonderheden: Nette paperback, 19x14 cm. ,223 pag.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbede van hetgeen ze later kunnen realiseren.

Zoals fruitbomen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen fruitsoort te creëren, zo beschikken mensen over precies die kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen wensen en verlangens te kunnen realiseren.

Zoals er in de natuur een vaste route is van bloesem naar vrucht en van zaad naar oogst, zo is er in de natuur ook een welbepaalde weg van wens naar werkelijkheid. Die weg wordt in dit boek beschreven.

Al wat wij denken, zeggen en doen heeft bij onszelf en de ander een reactie tot gevolg. We kunnen door middel van onze gedachten en reactie op onze omgeving een proces van verandering in werking stellen. Dit kan voor onszelf en onze omgeving een positieve maar ook negatieve spiraalwerking veroorzaken. De auteur wijst ons de weg om ons inzicht en handelen op positieve wijze te beïnvloeden. Na een lijst van opgenomen afbeeldingen en inhoudsopgaven worden de theorie en de praktijk hiervan uitgelegd en van adviezen voorzien, zodat men aan de hand hiervan zelf kan werken aan inzicht, visualisatie en positief denken waarbij een positieve 'creatiespiraal' ontstaat en men veel wensen in vervulling ziet gaan. Tot slot het adres van de auteur voor verdere informatie, workshops en seminars. Men kan aan de hand van dit boek zelf aan de gang maar het is ook geschikt als ondersteuning van een cursus voor iedereen die het leven een positieve wending wil geven. Het boek is uitgevoerd in zakformaat en ziet er verzorgd uit. De indeling is overzichtelijk en het boek bevat 20 ondersteunende tekeningen.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Knoope, Marinus - De  Creatiespiraal natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid