Panhysen, Titus A.S.M - DIE MAASTRICHTER AKTEN des 5. Internat

Schrijver:
Titel: DIE MAASTRICHTER AKTEN des 5. Internationalen Kolloqiums über das provinzialrömische Kunstschaffen -im Rahmen des CSIR-. Typologie, Ikonographie und soziale Hintergründe der provinzialen Grabdenkmäler und Wege etc
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Maastricht, 2001
Prijs: € 17,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

ArcheoBook uit Odoornerveen

ArcheoBook specialiseert zich vooral in de verkoop van boeken in het topsegment van de kwaliteit, de categorieën: zeer goed/als nieuw/nieuw. Voor hetzelfde geld of ietsje meer dan bij de concurrent vaak een kwalitatief (veel)beter boek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ArcheoBook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ArcheoBook
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArcheoBook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArcheoBook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ArcheoBook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.