Homveld-Barmen 't Loo, Fee - Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. H

Schrijver:
Titel: Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. Het verhaal van een toegewijde.
ISBN: 9789073798625
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha. (280 grs.).
Bijzonderheden: 2000. Zgan.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Aan de hand van doorkijkjes in haar bestaan maakt de schrijfster ons deelgenoot van haar zoektocht naar het ware. Een boek dat, naast momenten van twijfel, oprechte devotie laat zien.
Recensie(s)
Zeer persoonlijk, openhartig en emotioneel verslag van een moeizame zoektocht naar het Ware, dat zich tenslotte in de gestalte van Sathya Sai Baba overtuigend aan de schrijfster voordoet. De schrijfster vertelt hoe Sai Baba in haar leven kwam en op den duur heel haar leven gaat beheersen. Ze toont aan dat niet alleen zij, maar velen met haar Sai Baba in hun hart hebben gesloten, zodanig dat zij, hoewel ver verwijderd van zijn lichamelijke verschijning, zich bijna fysiek bewust zijn van zijn liefdevolle aanwezigheid en zijn liefdesenergie omzetten in oprechte toewijding aan hem en de naaste. Een boek over zoekers, voor zoekers! Met een lijst van aanbevolen literatuur en nuttige adressen. Omslagfoto's in kleur van Sai Baba.
Verder lezen

Arcturus uit Beek

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,50. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Homveld-Barmen 't Loo, Fee - Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. Het verhaal van een toegewijde.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arcturus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.