Algeo, Joh - Reincarnatie in kaart gebracht

Schrijver:
Titel: Reincarnatie in kaart gebracht
Taal: Nederlands
Uitgever: Theosofische vereniging, 1990
Bijzonderheden: 143 p. 9061750636 (200 grs. Zgs. )
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mensen zijn van nature nieuwsgierig naar het onderwerp reïncarnatie. Opnieuw de gelegenheid krijgen om onze diepste dromen, onze menselijke, zelfs bovenmenselijke mogelijkheden te realiseren, is inderdaad een opwinden vooruitzicht.
In deze logisch opgebouwde verkenning van het idee dat mensen vele levens hebben bespreekt John Algeo enkele van de meest gestelde vragen:
Wie? Wie geloven er in reïncarnatie?
Wat? Wat reïncarneert er?
Waneer? Hoe lang duurt de periode tussen twee levens?
Waar? Waar worden we de volgende keer geboren?
Waarom? Waarom reïncarneren we?
Prof. Dr. J. Algeo is hoogleraar Engels aan de Universiteit van Georgia en is redacteur geweest van het tijdschrift American Speach. Op dit moment is hij vice-president van de Theosophical Society
Verder lezen

Arcturus uit Beek

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,50. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Algeo, Joh - Reincarnatie in kaart gebracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arcturus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.