Keuzenkamp, Mr. J.H. - Gemeentewapens in Nederland. 1914-1989.

Schrijver:
Titel: Gemeentewapens in Nederland. 1914-1989. Naar het officiële register van de Hoge Raad van Adel.
ISBN: 9789032225605
Taal: Nederlands
Uitgever: VNG-Uitgeverij, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden, ex-bibliotheekboek, 1989, 263 blz. Met afbeeldingen en een index.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Naslagwerk met afbeeldingen in kleur van Nederlandse gemeentewapens, voorzien van hun beschrijving, ontleend aan het officiële wapenregister van de Hoge Raad van Adel. De wapens zijn gegroepeerd per provincie en chronologisch gerangschikt naar de datum waarop ze aan de desbetreffende gemeenten zijn verleend. Voor snel opzoeken is dus raadpleging van het register nodig. De inleiding beschrijft de oorsprong en enkele andere byzonderheden van gemeentewapens en bevat een lijst van heraldische begrippen. Het bijzondere van dit boek is gelegen in de afbeeldingen in kleur; het eerste en tot nu toe enige werk over gemeentewapens met kleurenreproducties verscheen in 1924. Een goed en aantrekkelijk naslagwerk voor alle geïnteresseerde liefhebbers van heraldiek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.