Drenth, Henk. - Het Fitnesscentrum in de Zaal. - Conditionele V

Schrijver:
Titel: Het Fitnesscentrum in de Zaal. - Conditionele Vormen op Muziek. --- Boek geeft veelheid aan warming-ups op muziek en conditiecircuits met muziek. Mede door ca. 300 foto`s geeft dit boek uitstekend handvat om direct in praktijk aan de slag te gaa
ISBN: 9032106740
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Bekadidact, Baarn.
Bijzonderheden: 1e dr., 1995. Gr. ppb. Prakt. nw.st., geen naam ingeschr., geen onderstrep. Honderden adviezen t.a.v. gebruik muziek. Artiesten als Whitney Houston, Tina Turner, Roy Orbison, e.a. [verz.k. 4,25 euro].
Prijs: € 13,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Zie ook de foto`s voor meer info over inhoud en kwaliteit.

BOEK-VOOR-BARTJE

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drenth, Henk. - Het Fitnesscentrum in de Zaal. - Conditionele Vormen op Muziek. --- Boek geeft veelheid aan warming-ups op muziek en conditiecircuits met muziek. Mede door ca. 300 foto`s geeft dit boek uitstekend handvat om direct in praktijk aan de slag te gaa Drenth, Henk. - Het Fitnesscentrum in de Zaal. - Conditionele Vormen op Muziek. --- Boek geeft veelheid aan warming-ups op muziek en conditiecircuits met muziek. Mede door ca. 300 foto`s geeft dit boek uitstekend handvat om direct in praktijk aan de slag te gaa Drenth, Henk. - Het Fitnesscentrum in de Zaal. - Conditionele Vormen op Muziek. --- Boek geeft veelheid aan warming-ups op muziek en conditiecircuits met muziek. Mede door ca. 300 foto`s geeft dit boek uitstekend handvat om direct in praktijk aan de slag te gaa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEK-VOOR-BARTJE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BOEK-VOOR-BARTJE
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEK-VOOR-BARTJE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEK-VOOR-BARTJE vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BOEK-VOOR-BARTJE kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.