Willemsen, Johanna. [ ! GESIGNEERDE kaart ]. - Ruimte. --- 1e d

Schrijver:
Titel: Ruimte. --- 1e druk, 2001. Geb. in rood bruin linnen met in blindstempel de naam van de kunstenaar en de titel van deze uitgave. Quartoformaat 20,5 x 20,5 cm. Nieuwstaat. Geen naam ingeschreven. Beperkte oplage van 250 ex. 48 pp.
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgave van Johanna Willemsen (in eigen beheer); vormgeving van Lodewijk Imkamp; fotografie van Manfred Jondrai.
Bijzonderheden: Boek bevat kleurenafb. van JW`s werken en aantal gedichten van haar. In boek (los) bevindt zich een beschreven ansichtkaart, gesign. door JW, aan Gerard Reve, d.d.: 18 november 2001. [v.k.: 4,35 euro].
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Met door auteur/artiest handgeschreven kaart aan Gerard Reve (? ooit verzonden).
Beperkte oplage van slechts 250 in linnen gebonden exemplaren.

BOEK-VOOR-BARTJE

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willemsen, Johanna. [ ! GESIGNEERDE kaart ]. - Ruimte. --- 1e druk, 2001. Geb. in rood bruin linnen met in blindstempel de naam van de kunstenaar en de titel van deze uitgave. Quartoformaat 20,5 x 20,5 cm. Nieuwstaat. Geen naam ingeschreven. Beperkte oplage van 250 ex. 48 pp. Willemsen, Johanna. [ ! GESIGNEERDE kaart ]. - Ruimte. --- 1e druk, 2001. Geb. in rood bruin linnen met in blindstempel de naam van de kunstenaar en de titel van deze uitgave. Quartoformaat 20,5 x 20,5 cm. Nieuwstaat. Geen naam ingeschreven. Beperkte oplage van 250 ex. 48 pp. Willemsen, Johanna. [ ! GESIGNEERDE kaart ]. - Ruimte. --- 1e druk, 2001. Geb. in rood bruin linnen met in blindstempel de naam van de kunstenaar en de titel van deze uitgave. Quartoformaat 20,5 x 20,5 cm. Nieuwstaat. Geen naam ingeschreven. Beperkte oplage van 250 ex. 48 pp.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEK-VOOR-BARTJE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BOEK-VOOR-BARTJE
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEK-VOOR-BARTJE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEK-VOOR-BARTJE vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BOEK-VOOR-BARTJE kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.