Lutgert, W.H. en R. de Winter - Check the horizon. De Koninklij

Schrijver:
Titel: Check the horizon. De Koninklijke Luchtmacht en het conflict in voormalig Joegoslavië 1991-1995.
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers / Sectie Luchtmachthistorie, Staf Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2001, 634 blz. Met foto's en een index. Nieuw, sealed. Pakketpost.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw in plastic !

In opdracht van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) is deze historisch-wetenschappelijke studie gedaan door twee medewerkers van de Sectie Luchtmachthistorie naar de rol van de KLu in het conflict in het voormalige Joegoslavië in de periode 1991-1995. De inzet van de KLu werd vanaf 1993 geïntensiveerd. Toen werden F-16-vliegtuigen ingezet om o.m. onder codenaam Deny Flight het vliegverbod boven Bosnië te handhaven en in 1995 tijdens operatie Deliberate Force een deel van de bombardementen op Bosnisch-Servische doelen voor haar rekening te nemen, met als dieptepunt de val van Srebrenica in juli 1995. Op basis van interviews van vele luchtmachtmilitairen, archief- en literatuuronderzoek worden deze operaties beschreven evenals de historische achtergronden, de (inter)nationale politieke en militaire besluitvormingsprocessen en de rol van VN en NAVO in dit conflict. Een uitgebreid notenapparaat, bijlagen met o.a. een calendarium, literatuurlijst en personenregister besluiten deze verzorgde uitgave, die tevens ruim is voorzien van foto's, kaarten en diagrammen in zwart-wit en in kleur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lutgert, W.H. en R. de Winter - Check the horizon. De Koninklijke Luchtmacht en het conflict in voormalig Joegoslavië 1991-1995.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.