Mello, Anthony de - Sadhana, een weg tot God

Schrijver:
Titel: Sadhana, een weg tot God
ISBN: 90 6075 6932
Taal: Nederlands
Uitgever: B. Gottmer
Bijzonderheden: 1983, paperback, 165 blz, zeer goede staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)

De Boekenbunker uit Amersfoort

particulier
verzendkosten brievenbuspost = portokosten volgens tarief Post.nl, tot 20 gram 1x1, tussen 20 en 50 gram 2 x 1, tussen 50 en 100 gram 3 x 1, vanaf 100 gram als brievenbuspakje euro 3,60.
Pakketpost via Post.nl euro 6,75
Verzending naar België ook volgens tarief Post.nl naar België, brievenbuspakje tot 350 gram € 7,75, erboven of als pakket € 9,30

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenbunker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenbunker
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenbunker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenbunker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenbunker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.