Green, Andrew - Our Haunted Kingdom. More than 350 authenticate

Schrijver:
Titel: Our Haunted Kingdom. More than 350 authenticated hauntings or case histories recorded in the UK over the past 25 years.
Uitgever: Wolfe Publishing, 1973
Bijzonderheden: Spookverschijnselen in de UK. Engelstalig. Geb. zonder stofomslag, 367 pag.Band met gebruikssporen (vlekjes op bovenzijde rug. Hoekjes band ietsje gebogen.) Binnenwerk in prima staat.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De Boekenhorst uit Leeuwarden

--- Verzending uitsluitend via PostNL! ---

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenhorst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenhorst
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenhorst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenhorst vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenhorst kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.