Wiesel, Elie - Nacht. Een joodse jongen geeft een openhartig en

Schrijver:
Titel: Nacht. Een joodse jongen geeft een openhartig en diep ontroerend verslag van de verschrikkingen die zich in Auschwitz en Buchenwald afspeelden.
ISBN: 9789029077835
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2006, 1e druk. Vertaling: Kiki Coumans.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nacht is een van de meest aangrijpende getuigenissen over de Tweede Wereldoorlog. Dit meesterwerk van Elie Wiesel verscheen voor het eerst in 1958. Het boek vertelt hoe Wiesel, geboren in een Hongaars getto, als kind naar de nazivernietigingskampen Auschwitz en Buchenwald werd gezonden en er zijn familie verloor aan een wreedheid die niet in woorden te vatten is.
Nacht is een indrukwekkend pleidooi om nooit te vergeten tot welke onmenselijkheid de mens in staat is. Op een doordringende en krachtige manier, even persoonlijk als Het achterhuis van Anne Frank en even aangrijpend als het werk van Imre Kertész en Primo Levi, brengt Nacht het kwaad in zijn meest extreme vorm opnieuw tot leven. Voor deze nieuwe uitgave heeft Wiesel het boek herzien en een nieuw voorwoord geschreven, waarin hij ingaat op het blijvende belang van het boek.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.