AGATHA CRISTIE is in 1890 geboren in torquay en overleden 1976

Schrijver:
Titel: AGATHA CHRISTIE TIENDE VIJFLING * Het meisje in de trein...een kort verhaal * poirot komt terug...een volledig boek * het avontuur van meneer eastwood...een kort verhaal * moord op de golflinks...een volledig boek * het listerdale-mysterie......
ISBN: 9789024523955
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W.SIJTHOFF * ALPHEN AAN DEN RIJN * uit 1974 * veel uren lees plezier voor een zacht prijsje
Bijzonderheden: Gebonden king 439 pagina's formaat 20 X13 Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 11,25
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Gebruikers Sporen Geel verkleuring en gebruikers sporen
Omslagontwerp Kees Kelfkens
HET MEISJE IN DE TREIN
Een kort verhaal
George Rowland heeft zich net in een lege treincoupé geïnstalleerd als er een beeldschoon meisje binnenstormt en zich onder de bank verbergt. Het is het begin van een vreemd avontuur.

POIROT KOMTTERUG
Een volledig boek
Een oude vrouw wordt vermoord en beroofd. De dader lijkt snel gevonden. Maar inspecteur Spence gelooft niet dat hij schuldig is en roept de hulp in van Hercule Poirot.

HET AVONTUUR VAN MENEER EASTWOOD
Een kort verhaal
Een raadselachtig telefoontje brengt de detectiveschrijver Anthony Eastwood naar een adres in Londen, waar een mooi Spaans meisje op hem wacht. Maar lang blijven ze niet alleen.

MOORD OP DE GOLFLINKS
Een volledig boek
Een Zuidamerikaanse miljonair voelt zich bedreigd en vraagt Poirot om hulp. Snel reizen Poirot en zijn vriend Hastings naar het Franse landhuis van de miljonair. Ze zijn echter te laat.

HET LISTERDALE-MYSTERIE
Een kort verhaal
In een advertentie wordt een mooi huis tegen een zéér lage huur aangeboden. Het lijkt voor Barbara en haar moeder een geschenk uit de hemel. Maar een beetje griezelig blijft het.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

AGATHA CRISTIE is in 1890 geboren in torquay en overleden 1976 - AGATHA CHRISTIE TIENDE VIJFLING  * Het meisje in de trein...een kort verhaal * poirot komt terug...een volledig boek * het avontuur van meneer eastwood...een kort verhaal * moord op de golflinks...een volledig boek * het listerdale-mysterie...... AGATHA CRISTIE is in 1890 geboren in torquay en overleden 1976 - AGATHA CHRISTIE TIENDE VIJFLING  * Het meisje in de trein...een kort verhaal * poirot komt terug...een volledig boek * het avontuur van meneer eastwood...een kort verhaal * moord op de golflinks...een volledig boek * het listerdale-mysterie...... AGATHA CRISTIE is in 1890 geboren in torquay en overleden 1976 - AGATHA CHRISTIE TIENDE VIJFLING  * Het meisje in de trein...een kort verhaal * poirot komt terug...een volledig boek * het avontuur van meneer eastwood...een kort verhaal * moord op de golflinks...een volledig boek * het listerdale-mysterie...... AGATHA CRISTIE is in 1890 geboren in torquay en overleden 1976 - AGATHA CHRISTIE TIENDE VIJFLING  * Het meisje in de trein...een kort verhaal * poirot komt terug...een volledig boek * het avontuur van meneer eastwood...een kort verhaal * moord op de golflinks...een volledig boek * het listerdale-mysterie......

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.