Bartlett, Neil - Verliefd op een ander; vert. (uit het Engels)

Schrijver:
Titel: Verliefd op een ander; vert. (uit het Engels) door Eric van Domburg Scipio. Vert. van: Ready to catch him should he fall.- 1990.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1991/1e dr./304 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De liefdevolle verhouding tussen een jonge jongen en een oudere man is het uitgangspunt van Neill Bartletts roman 'Verliefd op een ander'. De twee ontmoeten elkaar in de door de scene gefrequenteerde kroeg, die de illustere naam The Bar draagt. Het etablissement wordt gerund door nichtenmoeder Anne, die in de loop van de liefdesgeschiedenis verschillende koosnaampjes krijgt van de jongens. Bartlett beschrijft de verhouding van de jongens, die alle stadia van een traditioneel huwelijk doorloopt, van een stormachtige relatie vol tederheid en rauwe seks tot en met het stichten van een gezin op hun manier.

'De grote kracht van Bartletts subversieve lofzang op de liefde is het realistisch beschrijven van onrealistische situaties. Hoe sterk hij zich ook heeft laten inspireren door anders schrijvers, zijn boek is geen slap aftreksel van betere romans geworden. De ambitie om een hele culturele traditie samen te vatten in één roman, brengt het gevaar met zich mee dat het boek weinig meer dan een invuloefening wordt (de jongen, de oudere man, de bar, enzovoort). In 'Verliefd op een ander' zet Bartlett de taditie echter naar zijn hand en maakt er iets nieuws van: een originele mengeling van realistische zedenschets en allegorie.'
- Bas Heijne in NRC Handelsblad.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.