Cooper, Dennis - Op de tast; vert. (uit het Engels) door Balt L

Schrijver:
Titel: Op de tast; vert. (uit het Engels) door Balt Lenders. - Vert. van: Frisk. - 1991.
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 1992/1e dr./138 p./paperback/nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Dennis dertien is, ziet hij een serie foto's van een ogenschijnlijk zwaar verminkte jongen. Hij is getroffen door de raadselachtige kracht ervan: hij vangt een glimp op van de raadselachtige werkelijkheid van de dood.
Jaren later vliegt hij naar Europa , geobsedeerd door beelden van seks, geweld en dood. Wat hij zoekt moet in lichamen zitten. Lichamen zijn tastbaar en moeten iets te zeggen hebben, zelfs in een maatschappij die leeft op ideeëen en voorstellingen. Een afgelegen molen in Nederland vormt voor Dennis de volmaakte omgeving om meer te weten te komen van lichamen, en van wat daarin zit.

In 'Op de tast' onderzoekt Cooper de scheidslijn tussen lichaam en geest. In een krachtige, directe stijl raakt 'Op de tast' aan de verrukkingen en de verschrikkingen van het menselijk bestaan. Het reultaat is een vrijmoedige, schokkende en overtuigende roman: een moordverhaal waarin het monster liefde heet.

Dennis Cooper woont in Californië. Hij publiceerde verschillende dichtbundels en romans. waaronder 'Dichterbij', dat in 1990 bekroond werd met de Ferro Grumley Award, de prijs voor het beste homo-boek van het jaar.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.