Pasolini, Pier Paolo - Daden van onkuisheid & Amado mio; twee k

Schrijver:
Titel: Daden van onkuisheid & Amado mio; twee korte romans; vert. (uit het Italiaans) door Marguerete Seton en Thomas Graftdijk. - Vert. van: Amado mio en Atti impuri. - 1982.
ISBN: 9029533226
Taal: Nederlands
Uitgever: De Artbeiderspers
Bijzonderheden: 1984/1e dr./218 p./paperback met flappen/nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Daden van onkuisheid' is voornamelijk gebaseerd op Pasolini's verhoudingen met jongens uit zijn geboortestreek. Onschuldige en uitdagende blikken, klanken, haarlokken, bewegingen, doen steeds weer de schoolmeester zwichten. De oorlogssituatie met het voortdurende risico van bombardementen en de onbeantwoorde liefde van de violiste Dina voor Pasolini vormen een contrast met de vluchtige handtastelijkheden in de bosjes of de vrijpartijen in een tot schoollokaal ingerichte huiskamer.
'Amado mio' geeft de liefdesgeschiedenis weer tussen een jongeman en een knaap. Het verhaal speelt zich af in een sfeer van dorpsfeesten en ontmoetingen aan een rivierstrand dat het onbetwiste territorium van de mannelijke dorpsjeugd is.
Beide romans zijn sterk autobiografisch, Pasolini ontleende veel van het materiaal aan zijn eigen dagboeken.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.