Rimbaud, Arthur - Obscene gedichten; een keuze uit niet eerder

Schrijver:
Titel: Obscene gedichten; een keuze uit niet eerder vertaalde poëzie van Rimbaud en Verlaine; samengesteld door Lex Spaans; vert. (uit het Frans) door Judith Mok
ISBN: 9069740281
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena
Bijzonderheden: 1991/e dr./46 p./linnen geb. met stofomslag/naam op franse titelpagina
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
OBSCENE GEDICHTEN bevat nooit eerder uitgegeven poëzie van Rimbaud en Verlaine in een tweetalige editie die speciaal ter gelegenheid van de honderdste sterfdag van Rimbaud is samengesteld. Rimbaud en Verlaine schreven deze gedichten onder meer voor een groep dichters die zichzelf 'zutisten' noemden, naar de Franse uitroep 'zut', dat 'verhip!' of 'stik!' betekent. Een aantal van de OBSCENE GEDICHTEN verscheen in 1904 in de door Verlaine samengestelde bundel HOMBRES, die later door de surrealisten André Breton en Louis Aragon in 1923 opnieuw werd uitgegeven.
OBSCENE GEDICHTEN is een keuze uit HOMBRES en ALBUM ZUTIQUE, en geeft eens te meer aan dat de gedichten van Rimbaud en Verlaine een hoogtepunt vormen in de Westeuropese poëzie.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.