Forster, E.M. - De obelisk en andere verhalen; vert. (uit het E

Schrijver:
Titel: De obelisk en andere verhalen; vert. (uit het Engels) door Bas Heijne. - Vert. van: The life to come, and other stories. - 1975.
ISBN: 9020422626
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1988/1e dr./152 p./nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tussen 1934, het jaar waarin zijn meesterwerk "A passage to India" verscheen, en 1970, het jaar van zijn dood, publiceerde E.M. Forster geen romans of verhalen meer. Men had altijd gedacht dat hij eenvoudig 'uitgeschreven' was, maar deze veronderstelling werd gelogenstraft toen postuum acht verhalen verschenen die gedurende de laatste decennia van zijn leven waren geschreven.
Deze verhalen werpen een nieuw licht op het lange stilzwijgen van een van de grootste Engelse schrijvers van deze eeuw. Alle hebben namelijk, net als de eveneens postuum gepubliceerde roman 'Maurice' de liefde van een man voor een andere man tot onderwerp. Hoewel dit zeer persoonlijke thema onbekend terrein was voor de schrijver Forster, is ook in deze bundel de hand van de meester voelbaar.
De verhalen verschillen onderling zeer van toon - sommige zijn tragisch, andere uitgesproken komisch - maar alle worden gekenmerkt door Forsters groot psychologisch inzicht en zijn onwankelbaar geloof in de menselijke waardigheid.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.