Schouten Rob (Samensteller) - Met de hand; bevredigende gedicht

Schrijver:
Titel: Met de hand; bevredigende gedichten
ISBN: 9789029544672
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1992/1e dr./160 p./paperback met flappen
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Men kan het geloven of niet maar er bestaat op de wereld niet één degelijke en deugdelijke bloemlezing van masturbatiepoëzie, en dat terwijl de erotisce poëzie in het algemeen mondiaal toch heel behoorlijk is gebloemleesd. In zijn voortreffelijke nawoord bij 'Met de hand' gaat de dichter en prozaïst Rob Schouten uitvoerig op dit wereldwijde taboe op de masturbatiepoëzie in. Hij onderscheidt een zestal categorieën binnen het genre die elk iets onthullen over de soms zeer tegenstrijdige emoties en aspiraties die aan het onststaan van masturbatiegedichten ten grondslag kunnen liggen.
'Met de hand' bevat gedichten uit verschillende taalgebieden en tijdperken. De gedichten worden zowel in de originele taal als in fraaie Nederlandse vertalingen gepresenteerd. Het boek is geïllustreerd met negentiende-eeuwse Franse masturbatieprenten.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.