Maupin, Armistead - Meer verhalen van de stad; vert. (uit het E

Schrijver:
Titel: Meer verhalen van de stad; vert. (uit het Engels) door Guido Golüke. - Vert. van: More tales of the city. - 1990.
ISBN: 9789025469986
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 1992/1e dr./266 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na een aantal teleurstellende ervaringen denkt Mary Ann Singleton eindelijk haar ideale man te hebben gevonden. Burke is mooi, intelligent, lief, heeft een goede baan... kortom ales waar Mary Ann van droomt. Er is echter een probleem: hij lijdt aan zware geheugenstoornissen en moet overgeven als hij rode rozen ziet. Mary Ann is vastbesloten de oorzaak van dit vreemde gedrag te achterhalen.

In 'Meer verhalen van de stad' beschrijft Maupin de gecompliceerde levens van mensen rond de dertig, die met anderen maar vooral met zichzelf moeten leren leven.
Hij beschrijft hun eenzaamheid, hun hunkering naar liefde, het geluk als ze denken 'de ware' te hebben gevonden en de teleurstelling die bijna onvermijdelijk volgt. Het resultaat is een warme komedie.

'Het proza van Maupin heeft een geweldige vaart. Er is geen zin die pas op de plaats maakt. Zijn dialogen zijn schiterend. Hij lijkt een absoluut gehoor te hebben voor alles wat een mensenmond kan voortbrengen, van gruwelijke platitudes tot snelle, spitse geestigheden.'
- NRC Handelsblad
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.