Penna, Sandro - Een beetje koorts; vert. ( uit het Italiaans) d

Schrijver:
Titel: Een beetje koorts; vert. ( uit het Italiaans) door Willem Timmermans. Vert van: Un po'di febbre. - 1973.
ISBN: 9070464489
Taal: Nederlands
Uitgever: De Woelrat
Bijzonderheden: 1989/1e dr./120 p./linnen gebonden met stofomslag
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sandro Penna (1906-1977) neemt in de Italiaanse literatuur, ondanks zijn kleine oeuvre, een opvallende plaats in. Hij beschouwt zijn omgeving met liefde en interesse, en beschrijft zijn kijk op de wereld in gevoelige en melancholieke korte verhalen. Vooral jongens hebben zijn warme belangstelling.
Zijn werk is tot nu toe nauwelijks in het Nederlands vertaald. Wel kreeg Penna aandacht in Vrij Nederland en Maatstaf.
Met deze vertaling van 'Un po'di febre' door Willem Timmermans komt een belangrijk deel van zijn proza eindelijk in het Nederlands beschikbaar.
Pier Paolo Pasolini schreef bij het verschijnen van 'Un po'di febbre' in Il Tempo: 'Dit boek ontroert de lezer tot tranen toe, hoewel het nooit, geen moment, sentimenteel is.' De Franse Prix Goncourt-winnaar Dominique Fernandez schreef over Penna in 'Le promeneur amoureux': 'In zijn blik schittert de goddelijke vonk, luister ernaar, hij is de boodschapper van het goede nieuws, de wereld kan nog gered worden.'
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.