De Kuyper, Eric - Grand Hotel Solitude; taferelen uit de adoles

Schrijver:
Titel: Grand Hotel Solitude; taferelen uit de adolescentiejaren
Taal: Nederlands
Uitgever: SUN
Bijzonderheden: 1991/2e dr./206 p./ing. met flappen
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Einde jaren vijftig. Het gezin De Kuyper verhuist min of meer noodgedwongen van Brussel naar Antwerpen, een stad die gemakkelijker haar lichaam dan haar ziel blijkt te schenken. Voor de opgroeiende jongeman die hier getekend wordt, betekenen de jaren van zijn verblijf in Antwerpen een wanhopig zoeken. Hij moet zich voorbereiden op keuzen die te maken hebben met het Geloof, de Seksualiteit en de Toekomst. In welke richting hij ook zoekt, nergens vindt hij een model of levensweg die hem navolgenswaard voorkomt.
'Grand Hotel Solitude' vertelt de subtiele geschiedenis van de bewustwording van eigen averechtsheid in een door vaste patronen gedomineerde omgeving.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.