Aardweg, G.J.M. van den - Homofilie, neurose en dwangzelfbekla

Schrijver:
Titel: Homofilie, neurose en dwangzelfbeklag ; een psychologische theorie van de homofilie toegelicht met een analyse van leven en werk van André Gide
Taal: Nederlands
Uitgever: Polak & Van Gennep
Bijzonderheden: 1967/1e dr./372 p./paperback
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek poogt dr. G.J.M. van den Aardweg, voortbouwend op de totnogtoe vrij onbekend gebleven neurosetheorie van J.L. Arndt, een antwoord te geven op de vraag wat homofilie in wezen is en hoe het ontstaat. Hij komt tot de conclusie dat homofilie een neurotisch verschijnsel is, ontstaan door het autonoom worden van in de jeugd beleefd zelfbeklag. Op grond van deze inzichten wordt de genezingsmogelijkheid van homofilie verdedigd en de werking van een nieuwe therapeutische methodiek aan de hand van enkele voorbeelden geillustreerd.
In het tweede deel van zijn boek licht hiij zijn opvattingen toe met een gedetailleerde ananlyse van leven en werk van de Franse schrijver André Gide.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.