Sluyser, Meyer - Niemand die het antwoord weet

Schrijver:
Titel: Niemand die het antwoord weet
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 1967/1e dr./144 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
NIEMAND DIE HET ANTWOORD WEET, ontstaan uit een toevallige confrontatie tussen auteur Meijer Sluyser en hoofdpersoon Leo, is het authentiek verhaal van een homofiel die zich in de dertiger jaren 'vrijwillig' aan castratie onderwierp, omdat hij daarin het laatste redmiddel zag om weg te komen uit de inrichting waarin hij als ter beschikking gestelde was geplaatst.
Hoe voelen geestelijk en sexueel 'ontspoorden' zich? Hoe ondergaan zij hun 'straf'? Hoe treedt de wereld die gehavende zielen tegemoet? Met haat of met liefde? Hoe is het leven in de gestichten, waar de ter beschikking gestelden moeten verblijven?
Sluyser verwoordt in dit boek de bijna onmenselijke problematiek die het anders zijn met zich mee kan brengen. Onbegrepen door familie en omgeving wordt Leo na de bewuste ingreep door iedereen 'normaal' geacht, genezen van zijn 'ziekte', terwijl in wezen niets aan zijn gesteldheid verandert!
Meyer Sluyser toont hier opnieuw zijn vermogen diep door te dringen in de sfeer van zijn onderwerp. Het is zijn grote verdienste dat hij ook in dit bijzonder aangrijpende boek zonder vooroordeel de integriteit van deze mens centraal stelt.

Dit document humain zal dan ook niet nalaten op de serieuze lezer diepe indruk te maken en even zeker zal het voor velen een belangrijk onderdeel van gesprek vormen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.