Besson, Philippe - Een onbewaakt ogenblik; vertaald (uit het Fr

Schrijver:
Titel: Een onbewaakt ogenblik; vertaald (uit het Frans) door Martine Woudt - Vert. van: Un instant d'abandon. - 2005.
ISBN: 9026319398
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2006/1e dr./182 p./geb. met stofomslag/nieuw
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Thomas Steppard keert na jaren terug naar het dorp aan de kust van Cornwall waar zich ooit een persoonlijke tragedie heeft voltrokken. Ondanks een waarschuwing voor storm was hij de zee op gegaan met zijn zoontje, dat in het noodweer omkwam. Thomas werd veroordeeld en zes jaar gevangengezet.
Bij Thomas' terugkeer in het dorp blijken de mensen daar hem niet te zijn vergeten. Op zoek naar erkenning van zijn onschuld ontmoet hij slechts verwijtende blikken. Berooid en ontdaan van het laatste restje menselijke waardigheid vindt hij zichzelf uiteindelijk terug - via de onverwachte weg van de liefde.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.