Sharp, Alan - De wind loopt om; vert. (uit het Engels) door Lis

Schrijver:
Titel: De wind loopt om; vert. (uit het Engels) door Lisette Lewin. - Vert. van: The wind shifts. - 1967.
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: 1969/1e dr./356 p./paperback
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na het succes van Alan Sharp's debuut 'Een groene boom in Gedde', dat door de internationale literaire kritiek vrijwel zonder uitzondering met grote waardering is besproken, is nu Sharp's tweede roman verschenen.
'De wind loopt om' is het vervolg op 'Een groene boom in Gedde'. Sharp zet het verhaal voort en bouwt verder aan de geschiedenis van zijn vier hoofdpersonen Cuffee, Ruth, Moseby en Harry Gibbon. Ze zijn volwassen geworden en leven in nieuwe omstandigheden in Londen; allen heben de konsekwenties uit het verleden getrokken en zijn nieuwe relaties aangegaan.
Met een geperfectioneerd gevoel voor verhoudingen tussen mensen beschrijft Sharp de vier jonge mensen op zoek naar hun identiteit. Ook in 'De wind loopt om' maakt Sharp's talent dat dialogen en beschrijvingen geintegreerd zijn in een meeslepend verhaal dat de lezer overtuigt en blijft boeien.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.