Ackerley, J.R. - Mijn vader en ik; vertaling (uit het Engels) e

Schrijver:
Titel: Mijn vader en ik; vertaling (uit het Engels) en nawoord Bas Heijne. Vert. van. My father and myself. - London: The Bodley Head. 1968. ISBN 90-204.2477-7.
ISBN: 9020424777
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1986/1e dr./190 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Joe Ackerley vond na de dood van zijn vader in 1929 een brief waaruit bleek dat Ackerley Senior er twee gezinnen op na hield. Geschokt door deze ontdekking, vooral omdat hiermee werd aangetoond dat de band die hij met zijn vader had minder nauw was dan hij meende, begint Joe Ackerley een onderzoekingstocht naar zijn vaders leven. Maar het werd evenzeer een onderzoek naar de waarheid over zichzelf. Had hij duidelijker tegenover zijn vader moeten zijn over zijn homoseksualiteit? Zonder omhaal en niet gespeend van humor geeft Ackerley een analyse van het leven van zijn vader en dat van hemzelf. Deze (auto)biografie over een vader en een homoseksuele zoon laat zich lezen als een meeslepende detective.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.