Otten, Willem Jan - Specht en zoon

Schrijver:
Titel: Specht en zoon
ISBN: 9789028209992
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Oorschot
Bijzonderheden: 2004/1e dr./144 p./geb. met stofomslag
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een jonge schilder, in de mode vanwege zijn rake portretten, krijgt een opdracht die anders is dan al zijn voorgaande: schilder een gestorven jongen. 'Je redt er een leven mee', zegt de steenrijke vader van de jongen. De schilder weet dat hij zichzelf zal moeten overtreffen. Wie was de jongen? Waarom is hij dood? Waarom komt de vader het schilderij niet afhalen? 'Specht en zoon' is en rijke roman over de wens iemand op de wereld te zetten.

Willem Jan Otten (1951) debuteeerde in 1984 als romanschrijver met 'Een man van horen zeggen'. Begin jaren negentig volgden kort achter elkaar 'De wijde blik' en 'Ons mankeert niets'. In 1999 ontving hij de Constantijn Huygens Prijs voor zijn gehele oeuvre, dat ook poëzie, essays en toneel omvat. 'Specht en zoon' verschjnt in Duitse, Franse nen Italiaanse vertaling.

De pers over 'Specht en zoon. GPD-bladen: 'Fascinerende roman van schrijver die er toe doet.' Nederlands Dagblad: ' Rijke roman. Grote vertelkunst.' Trouw: 'Meesterlijk stilist raakt een zenuw.' De Volkskrant: 'Wie bereid is Otten te volgen, komt ook ergens.' Vrij Nederland:'Lees dit boek met gespitste oren.'
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.