Jordaan, Johnny - Ze kunnen van me zeggen wat ze willen; opgete

Schrijver:
Titel: Ze kunnen van me zeggen wat ze willen; opgetekend door Hans Wierenga
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: 1972/1e dr.//ill./186 p./paperback
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Dit wordt een boek naar het ware leven, vooral een eerlijk boek. Ik heb er altijd van gedroomd om van m'n leven nog eens een boek uit te brengen. Daarom vind ik dat we er nu gewoon aan moeten beginnen en ons best doen er iets goeds van te maken. Het wordt een hard verhaal. Echt een lach en een traan. Het moet geen zeikboek worden, om maar eens wat te zeggen. Mijn leven is echt een lach en een traan geweest. Veel toestanden. Ook veel plezier. En gelukkig lach ik nog.'
'Terwijl ik dit vertel ben ik bijna achtenveertig jaar, waarvan ik veertig jaar zing voor m'n brood. Zoveel jaar geleden was ik een jongetje van acht. Toen zong ik al en ging ik rond met de pet of een bierviltje. Ik weet er dus iets van.'
(Uit de inleiding)
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.