Osborn, Christopher - Nocturnes; vert. (uit het Engels) door Je

Schrijver:
Titel: Nocturnes; vert. (uit het Engels) door Jean Schalekamp. - Vert. van: A sense of touch. - 1989.
ISBN: 9020425838
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1991/1e dr./278 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge concertpianist Robert maakt zijn debuut in de Londense Wigmore Hall. Zijn ouders, zijn vrienden en enkele van zijn minnaars bevinden zich in het publiek. Terwijl de klanken van de Fantasie van Schumann de zaal vullen, roepen hun gedachten en die van hemzelf de gebeurtenissen en gevoelens op die hen verbinden. Gebeurtenissen en gevoelens die worden bepaald door liefde, seks, vluchtgedrag, roofzucht of zelfverdediging.
Met een feilloze openheid en gevoel voor humor schetst Christopher Osborn de liefde van de moeder voor haar zoon, de fantasieën van de vader en de wereld van anonieme homoseksuele ontmoetingen. De gelijkgeslachtelijke liefde wordt op een volkomen vanzelfsprekende manier beschreven. Tegelijkertijd is Nocturnes een roman die het 'gewone' van homoseksualiteit op een mooie manier logenstraft. Voor de hoofdpersoon lijkt een uitgesproken homoseksuele levensstijl noodzakelijk om zichzelf te kunnen handhaven. De reactie van zijn familie en vrienden daarop is even overtuigend als tragisch: zij beseffen dat hij niet anders kan.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.