Hollinghurst, Alan - De herdersster; vert. (uit het Engels) doo

Schrijver:
Titel: De herdersster; vert. (uit het Engels) door Suzan de Wilde. - Vert. van: The folding star. - 1994.
ISBN: 9789025408541
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 1995/1e dr./502 p./paperback/goed ex.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Edward Manners - tweeëndertig en op zoek naar een nieuw leven - vestigt zich in Brugge om er privé-lessen Engels te geven. Al voor zijn vertrek is hij bij het zien van een foto verliefd geworden op een van zijn leerlingen, de zeventienjarige Luc Altidore, die recent van school gestuurd is vanwege een mysterieus vergrijp.
Zijn tijd brengt Edward door met twee andere mannen - een harteloze maar verleidelijke pornobaron en een jonge, bezitterige lanterfanter - maar desondanks blijft hij op zoek naar de jongen die voor hem zijn eigen jeugd symboliseert.
DE HERDERSSTER speelt zich af in de stille straten van een stad die in het verleden lijkt te zijn opgesloten. Met subtiele humor beschrijft de roman de dwaasheid en het hopeloze van dwepende verliefdheden en seksuele obsessies. Ondanks deze sombere bespiegelingen is het een geestig en ontroerend boek, een waardige opvolger van 'De zwembadbibliotheek'.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.