Tolsma, F.J. - Homosekualiteit en homoërotiek (Ziel en sexe; n

Schrijver:
Titel: Homosekualiteit en homoërotiek (Ziel en sexe; no. 1)
Taal: Nederlands
Uitgever: Daamen
Bijzonderheden: 1948/1e dr./176 p./linnen gebonden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is opmerkelijk hoe weinig wezenlijke vorderingen de medische wetenschap gemaakt heeft, wat het vraagstuk homo-sexualiteit betreft, terwijl het toch een medisch-psychologisch probleem van de eerste orde is.
Van essentiële betekenis is daarentegen dat de ethisch-religieuze inzichten zich ten aanzien van het vraagstuk grondig wijzigden. De homo-sexueel wordt niet meer in een uitzonderingspositie geplaatst, maar getrokken binnen de sfeer der medemenselijke sociale communicatie.
Dit boek wil op een wetenschappelijk-verantwoorde wijze het probleem der homo-sexualiteit en homo-erotiek benaderen. Het behandelt niet alleen de biologische en psychologische theorieën; ook aan de betekenis van de verleiding wordt uitvoerig aandacht besteed.
De bedoeling is verder om een bijdrage te leveren tot een beter sociaal contact tussen homo-sexuelen en hetero-sexuelen. Daardoor wordt tevens bevorderd, dat het probleem op een meeer verantwoorde wijze kan worden bestudeerd en beter tot een oplossing gebracht.
Dit boek kan tevens een hulp betekenen voor mannen en vrouwen, die de sexualiteit slechts op een homo-erotische wijze kunnen beleven.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.