Mishima, Yukio - Bekentenissen van een gemaskerde; vert. (uit

Schrijver:
Titel: Bekentenissen van een gemaskerde; vert. (uit het Japans) door Jef Last. - Vert. van: Kamen No Kokuhaku. - 1949.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij (Literaire Reuzenpocket; no. 193)
Bijzonderheden: 1966/1e dr./224 p./paperback
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de roman 'Bekentenissen van een gesmaskerde' beschrijft Mishima, gruwelijk maar psychologisch prachtig, het miezerige, verwende homoseksuele kind dat hij geweest is, bloeddorstig uit bloedarmoede, tot geen echte liefde in staat, in de volkomen vereenzaming van de mens, die zijn ware gezicht aan geen ander mens durft te vertonen... Mishima wordt in Japan zelf, naast Kawabata, beschouwd als de belangrijkste der jongere schrijvers. Beiden zijn in vele westerse talen vertaald, en beiden tellen hun lezers bij miljoenen. Henry Miller was de eerste die uitsprak dat Mishima voor de Nobelprijs in aanmerking diende te komen. Het is een mening die ik ten volle zou willen onderschrijven. - Jef Last.
Men zou van Mishima kunnen zeggen: een Japanse Gide - maar nee, Mishima is zichzelf; helder temidden van alle emotionele verwarring, humoristisch ondanks alle wanhoop, zonder enige hooogdravendheid, sentimentaliteit of zelfbeklag. - Christopher Isherwood
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.