Limonov, Edward - De Russische dichter houdt van grote negers;

Schrijver:
Titel: De Russische dichter houdt van grote negers; vetaald (uit her Russisch) door Mieke Lindenburg). - Vert. van: Etoja-Editsjka. - 1979.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker (Contact Paperback)
Bijzonderheden: 1981/1e dr./322 p./paperback
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De belangstelling van de Westerse media richt zich voornamelijk op beroemde dissidenten.
Als zij eenmaal onderdak hebben gevonden in het een of andere 'vrije' land, raken de ballingen vaak in de vergetelheid en soms, wanneer hun landgenoten hen niet te hulp schieten, ook aan lager wal. De keerzijde van de vrijheid, de coulissen van het dissidente bestaan, dat is de wereld die Limonov beschrijft. De Russische dichter Limonov komt op een zekere dag in New York aan, zonder een cent op zak en weldra ook zonder vrouw, omdat Jelena hem in de steek laat. Een krappe uitkering van de Amerikaanse sociale dienst stelt hem in staat zijn intrek te nemen in een ranzig hotel.
Dan begint het avontuur, een fascinerende tocht door de New Yorkse zelfkant, een schokkend verslag van het leven van de dissidenten met hun naiviteit, hun gekmakende heimwee, hun ontgoocheling. Maar ook het authentieke verhaal van een enorme bevrijding: Limonov ontdekt opeens dat hij mannen ook lichamelijk lief kan hebben. Het relaas van zijn eerste homosexuele avontuur met een louche type in een speeltuin in hartje Manhattan zal men niet licht vergeten. En dat is dan het eerste in een lange reeks waanzinnige en erotische scenes.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.