Schnyder, Bruno - Albino; roman; vert. [uit het Duits] door Wou

Schrijver:
Titel: Albino; roman; vert. [uit het Duits] door Wouter Donath Tieges. - Vert. van: Albino. - 1980.
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1981/1e dr./94 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge Zwitserse schrijver, naar eigen zeggen sterk beinvloed door Max Frisch, met name in de filmIsche verteltechniek, schildert in 'Albino' het beeld van een jeugd in Zwitsers dorp.
Maar die jeugd is allesbehalve een idyllische. Ertoe veroordeeld een buitenstaandeer te zijn groeit een jongen op bij pleegouders in en verloederd dorpshoteletje, in de versikkende atmosfeer van een dorpsgemeenschap. Hij lokt agressie uit is voortdurend op zoek naar erkenning en tederheid, klampt zich wanhopig vast aan iedere nieuwe ontmoeting en vlucht tenslottte in dagdromnen , wachtend op de 'grote broewr of 'naakte ruiter' die hemn zal komen verlossen. Zijn eerste erotische gevoelens , vermoedens en belevenisseen brenggen hem volstrekt van de wijs : erover praten is in de nachtmerrie van dit leven ook niet mogelijk - als er al gesproken wordt, dan hoogstens op commandotoon. Het meest thuis voelt de jongen zich nog bij de vrouw die afzijdig in en hutje leeft en tekeningen maakt van griezelig-groteskte figurenb en die door het dorp dan ook vor gek wordt versleten.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.