Keulen, Mensje van - Geheime dame

Schrijver:
Titel: Geheime dame
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 1992/1e dr./216 p./foto's/paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Op een avond kreeg Mensje van Keulen bezoek van een blonde dame. Al snel zag ze dat ik het was, maar dan als Maartje 't Hart. Zodra ze over de eerste schrik heen was raakte zij geinteresseerd in het verschijnsel dat een man af en toe als vrouw wil optreden. Aanvankelik wilde zij er een kort artikel over schrijven. Vervolgens dacht zij aan een klein boekje. Uiteindelijk is het een lichtvoetig, geestig, uitermate onderhoudend boek geworden over haar belevenissen met mij als dame. Met mij gaat ze naar Frans Molenaar waar mij een haute-couturepakje wordt aangemeten. Samen bezoeken wij een pruikenmaker, een aantal literiare bijeenkomsten, de stad van mijn jeugd.
Zonder te psychologiseren, zonder gebruik te maken van het loodzware jargon ("genderidentiteit") dat psychiaters voor deze verlangens reserveren, geft zij, nauwkeurig en observerend, en gebruik makend van een geraffineerde interviewtechniek, een haarscherp beeld van de raadselachtige verlangens van een schrijver die er af en toe naar hunkert om een vrouw te mogen zijn.'
Maarten 't Hart
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.