Isherwood, Christopher - Meneer Norris neemt de trein; vert. (u

Schrijver:
Titel: Meneer Norris neemt de trein; vert. (uit het Engels) door Willem van Toorn. - Vert. van: Mr. Norris changes trains. - 1935.
ISBN: 9789021468563
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido (Vlaggetjesreeks)
Bijzonderheden: 1980/2e dr./232 p./geb./linnen met stofomslag
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
William Bradshaw ontmoet in de trein naar Berlijn meneer Arthur Norris. Vanaf dat ogenblik raakt hij verwikkeld in een reeks ongewone gebeurtenissen, waarin steeds weer meneer Norris de hand lijkt te hebben. Hij komt in contact met de Berlijnse politie, opgejaagde communisten (de heksenjacht van de bruinhemden staat op het punt van beginnen), chanteurs en hun slachtoffers. Overal duikt Arthur Norris op, als organisator of als doelwit van handelingen, die aanvankelijk onverklaarbaar zijn voor Bradshaw.
Op hoogst amusante en intelligente wijze ontwikkelt Isherwood het verhaal. Het Duitsland van 1933, Norris, de weke schurk, en zijn merkwaardige kennissenkring, krijgen in levendige details gestalte. De spanning van 'wat gebeurt er allemaal?' wordt pas op het laatst opgelost. Dan neemt meneer Norris weer een trein met onbekende bestemming om zijn achtervolgers te ontvluchten.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.